Soluții pentru companii

Cu ce ne ocupăm?

Serviciile noastre

Echipa cu cei mai buni jucători câștigă.

Căutăm și identificăm pentru dumneavoastră la nivel național și internațional, atât manageri și experți în industrie, cât și persoanele potrivite pentru Consiliul de Administrație.

Executive Search

Executive Search


Pe măsură ce lumea afacerilor continuă să evolueze, nevoia de directori de înaltă performanță rămâne constantă.

Citește mai mult

Mangement Interimar

Mangement Interimar


Managerii noștri interimari pot înlocui, completa sau instrui managerii dvs. pe termen scurt sau lung.

Citește mai mult

Recrutare Managerială

Recrutare Managerială


Recunoaștem nevoia clienților noștri de a beneficia de metodologia noastră de recrutare și înafara funcțiilor executive.

Citește mai mult

Consultanță în Management

Consultanță în Management


Evaluăm punctele forte și potențialul de dezvoltare al directorilor sau experților din compania dvs.

Citește mai mult

Integrare & Tranziție

Integrare & Tranziție


Oferim suport personalizat pentru integrarea executivului și alinierea echipei, pe lângă serviciile noastre de executive search.

Citește mai mult

Program de Eficiență Personală

Program de Eficiență Personală


PEP ® reprezintă o metodă efecientă de gestionare a fluxului de lucru.

Citește mai mult

Recrutare de manageri și poziții foarte specializate


Recunoaștem nevoia clienților noștri de a beneficia de metodologia noastră de recrutare și pentru poziții manageriale sau dificil de acoperit exceptând cele executive. Oferim aceeași eficiență și acuratețe în recrutare pentru roluri de management sau roluri niște unde bazinul de potențial este limitat și specializat.

Folosim aceeași abordare în timpul procesului de selecție, adică ne vom concentra pe identificarea premiselor pentru succesul viitor în job: căutăm cele mai potențiale potriviri nu numai pe cerințele postului, ci și pe cultura organizațională și stadiul de dezvoltare a companiei, folosind metodologia noastră „300% FIT” în care evaluăm următorii factori: Educație și experiență + potențial de Talent + autogestionare + lucru în echipă + stil de gândire și potențial de învățare + capacitate de adaptare + integritate și motivație.

Integrare & Tranziție


Deoarece pentru un nou lider primele 90 – 100 de zile reprezintă un moment critic pentru a stabili atitudinea și strategia de atingere a succesului viitor, serviciile noastre de executive search sunt acompaniate de suport personalizat pentru integrarea executivului și alinierea echipei de management.

Odată ce noii lideri își preiau rolul, putem sprijini capacitatea lor de a face un impact rapid prin susținere pe parcursul onboardingului, evaluarea eficienței echipei și armonizare

Aceste servicii sunt utile în special pentru a asigura o integrare armonioasă și pentru a facilita înțelegerea mai rapidă a colegilor din echipa de management si a echipei subordonate, beneficiul principal fiind rapiditatea și obținerea rezultatelor în cel mai scurt timp.

Mangement Interimar


Profitând de experiența pe piața locală de peste 20 ani și cunoașterea executivilor disponibili, managementul interimar vine ca o continuare naturală a serviciilor noastre de bază, dezvoltat ca un segment separat de afaceri.

Managerii noștri interimari pot înlocui, completa sau instrui managerii dvs. pe termen scurt sau lung. Ei au o vastă experiență practică într-o gamă largă de funcții și industrii și sunt de obicei disponibili pentru a începe un nou proiect în termen de câteva zile pentru înlocuirile pe termen scurt sau în termen de câteva săptămâni pentru o înlocuire pe termen lung.

Dacă în trecut managerii interimari au fost aduși pentru a face față situațiilor de criză, în ultimii ani managerii interimari sunt implicați mai mult în proiecte cu scopul de a accelera și susține schimbarea în timpul proceselor de creștere sau transformare.

Oferim servicii de management interimar prin compania Interim Management Advisor din România ca sucursală parteneră, asociată cu una dintre cele mai vechi și mai mari rețele de management interimar din lume, Senior Management Worldwide (SMW).

Consultanță în Management


Evaluăm punctele forte și potențialul de dezvoltare al directorilor sau experților din compania dvs. Folosim interviuri structurate, studii de caz, determinarea și evaluarea profilurilor sau concepem un centru de evaluare adecvat nevoilor specifice ale organizației. În acest fel, știți care sunt abilitățile și oportunitățile de dezvoltare ale angajaților dvs. și puteți acționa în consecință, de exemplu în procesele de fuziuni și achiziții sau restructurări.

Program de Eficiență Personală


PEP ® reprezintă o metodă efecientă de gestionare a fluxului de lucru. PEP ® nu reprezintă un seminar, ci un program de acțiune ce se desfășoară în cadrul propriei companii, în mediul dvs. de lucru real.

Programul PEP ® este format din două întâlniri teoretice scurte în care sunt prezentate și discutate principiile de bază PEP ® , după care fiecare participant este instruit individual în mediul propriu de lucru. În plus, fiecare participant primește o serie de vizite de urmărire a progresului pe parcursul a 2 până la 3 luni de către un antrenor certificat PEP ® pentru a ajuta participantul să implementeze schimbările pe care le dorește. Nu este suficient să citiți doar despre PEP ® căci fiecare pas al procesului este implementat în practică.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să accesați: https://www.pepworldwide.ro/en/.

Ce industrii deservim?

Industriile noastre

Am dezvoltat relații pe termen lung cu clienții noștri în fiecare industrie căreia ne-am adresat încă de la sfârșitul anilor ’90.

Profitând de un înalt nivel de expertiză locală al P&P InterSearch România ca urmare a unei lungi și consolidate experiențe și de expertiză consultanților noștri din întreaga lume cu care colaborăm pentru proiecte regionale și globale ne putem sprijini clienții în cele mai diverse proiecte și industrii, împărtășind cunoștințele noastre despre industrii și piețe pentru a identifica, dezvolta și angaja talentele de top, pentru poziții globale, regionale sau locale.

Pe lângă industriile consacrate în care P&P activează, peste 20% din afacerile globale sunt dezvoltate în alte industrii și piețe locale de nișă – ceea ce demonstrează că P&P InterSearch este capabil să satisfacă aproape orice nevoie de recrutare a clienților săi, indiferent de industrie, rol sau poziționare geografică.

Producție

Producție

 

Producție / Automatizări Și Prelucrări Industriale

Auto

Auto

 

Mașini, camioane și tractoare, precum și piese și componente/ producție / vânzare cu amănuntul și distribuție / piața pieselor de schimb

IT & Telecomunicații

IT & Telecomunicații

 

Internet de mare viteză / Telecom HW & servicii / Wireless SW produse & servicii / rețele optice.

FMCG

FMCG

 

FMCG / Retail / Produse alimentare și băuturi / modă și îmbrăcăminte

Construcții & infrastructură

Construcții & infrastructură

 

Construcții / Infrastructură / Mediu

Financiar & Banking

Financiar & Banking

 

Servicii financiare și bancare, precum și servicii în afaceri și profesionale, consultanță în Management, Media și divertisment.

Energie & utilități

Energie & utilități

 

Petrol, gaze, energie nucleară, minerit și minerale, resurse naturale, comerț cu energie, infrastructuri energetice, distribuție și servicii

Pharma & Biotehnologie

Pharma & Biotehnologie

 

Farma, biotehnologie, tehnologii medicale, cercetare CRO – clinică, asistență medicală.

Altele

Altele

Ce roluri funcționale acoperim?

Roluri funcționale

Rolul nostru este de a aduce împreună oamenii potriviți pentru rolurile potrivite care să corespundă talentelor, stilului de lucru și aspirațiilor profesionale astfel încât rezultatul unui proiect de recrutare sa fie un succes pentru toate părțile implicate, să fie sustenabil și să aducă rezultate pe termen lung, nu doar pe termen scurt.
Ne străduim în permanență să fim la curent cu tendințele micro și macro economice care influențează rolurile funcționale și abilitățile de conducere și să înțelegem de ce este nevoie pentru a reuși la nivelurile superioare ale unei organizații.

Membrii Board

Membrii Board

Marketing

Marketing

Resurse umane

Resurse umane

General Manager

General Manager

Juridic & Legislativ

Juridic & Legislativ

Supply Chain

Supply Chain

Financiar

Financiar

Producție și inginerie

Producție și inginerie

Alte funcții

Alte funcții