Membru echipă Pendl and Piswanger România - Renata PLOPA

Renata PLOPA

Coordonator și Suport Operațiuni

Curriculum Vitae

Renata s-a alăturat P&P în 2016 după ce a acumulat experiență pe parte de suport clienți lucrând 4 ani în industria medicală și logistică.

Ea este responsabilă să asigure o experiență excelentă atât clienților, cât și candidaților pe parcursul întregului proces de recrutare, să eficientizeze modalitățile de contact și să îmbunătățească procesele interne ce țin de baza de date, rapoarte și fluxul comunicării. Fiind prima voce pe care o aud candidații noștri, folosindu-și abilitățile excelente de comunicare împreună cu atenția puternică la detalii, Renata stabilește o relație pozitivă cu orice stakeholder.

Se concentrează pe livrarea de rezultate, valoare și profesionalism, și asigură eficientizarea fluxului de operații zilnice, și se asigură că experiența clienților și candidaților noștri este la cel mai înalt nivel.
Renata este absolventă a Universității de Stat din Moldova cu specializare în Psihologie și deține un Master în Psihologie Socială și Organizațională . Vorbește fluent engleza și rusa și intermediar suedeza.