Soluții pentru candidați

Cu ce te putem ajuta?

Servicii de Consiliere în Carieră

Destinate directorilor, managerilor și profesioniștilor seniori care au în vedere o schimbare sau caută deja în mod activ o nouă oportunitate.

Cheia unei tranziții de succes în carieră este cunoașterea exactă a poziției actuale și a direcției/destinației.

Sesiune de Evaluare a Parcursului Profesional


În timpul întâlnirilor noastre cu candidații am observat că mulți dintre noi recunosc cu ușurință necesitatea unui control medical regulat, dar neglijează evaluarea carierei, care este la fel de mult o necesitate ca sănătatea noastră.

Din acest motiv analizăm parcursul profesional, fiind un real suport pentru liderii și profesioniștii seniori în înțelegerea și consolidarea traseului optim profesional. Sprijinim identificarea și diagnosticarea oricărui impediment în elaborarea propriului plan de acțiune. O evaluare a carierei vă poate ajuta să vă asigurați că sunteți pe drumul cel bun, să descoperiți noi orizonturi pe care s-ar putea să nu le fi explorat și să construiți strategii pentru o tranziție lină în carieră.

Puteți solicita o întâlnire de consultanță cu unul dintre consultanții noștri, în funcție de locurile disponibile.

Coaching în Carieră


Găsirea unui nou rol poate fi o provocare mai ales dacă doriți să schimbați funcția sau industria.

În cazul în care, după sesiunea gratuită de evaluare a carierei, aveți nevoie de mai mult sprijin și îndrumare din partea unui consilier puteți beneficia de serviciile noastre plătite pentru consultanță în schimbarea carierei.

Sfaturi de Carieră


Scopul nostru este de a sprijini companiile și candidații să se găsească reciproc, urmând traseul profesional optim.

Colțul nostru de sfaturi în carieră, vă oferă informații adecvate pentru a obține rolul dorit mai rapid, prin informații solide despre carieră și pentru a vă ajuta să vă construiți profilul profesional și a obține rezultatele dorite. Consultați sfaturile noastre pentru orice subiect de interes aici.