ASPECTE GENERALE

Compania Dr. Pendl & Dr. Piswanger Romania (“P&P”) vă informează prin prezentul document despre ceea ce oferim, ce putem face pentru dumneavoastră, despre web-site-ul nostru și secțiunile acestuia, despre drepturile și obligațiile dumneavoastră și despre drepturile pe care noi le avem în ceea ce privește conținutul acestui website, dar și despre ceea ce vom face cu informațiile pe care dumneavoastră decideți să ni le transmiteți.

Orice persoană care accesează Website-ul acceptă prezentele Condiții de Utilizare în vigoare în momentul vizitei pe Website și acceptă să respecte aceste Condiții de Utilizare. Aceste Condiții de Utilizare pot fi modificate periodic, iar utilizarea de către dvs. a acestui Website este supusă Condițiilor de Utilizare actuale la data utilizării Website ului. Verificați în mod regulat acesti termini & Condiții de Utilizare pentru a vă asigura că sunteți de acord cu acestea. Dacă nu sunteți de acord, vă rugăm să nu utilizați Website-ul.

P&P România oferă servicii de consultanță în resurse umane și management, cu focus pe piața de Executive Search din România. Suntem interesați să sprijinim atât clienții noștri aflați în căutarea celui mai potrivit candidat pentru pozițiile disponibile în cadrul organizațiilor lor, cât și persoane având funcții de middle și top management care doresc să facă o schimbare în carieră și care ne vor alături în acest demers al identificării, în cadrul portofoliului nostru de clienți, a celei mai potrivite poziții pentru ei.

Prin urmare, ori de câte ori ne transmiteți CV-ul dumneavoastră, prin intermediul web-site-ului nostru utilizând secțiunile “„aplică acum / apply now” sau „Aplicație spontană / Spontaneous application”, pe adresa noastră de email sau chiar la adresa sediului nostru, vă rugăm să aveți în vedere aspectele menționate mai jos.

Web-site-ul nostru vă pune la dispoziție două secțiuni pe care dumneavoastră le puteți utiliza pentru a ne transmite CV-ul dumneavoastră, pentru a ne informa despre experiența dumneavoastră profesională și pentru a vă informa despre tipurile de poziții care ar fi de interes pentru dumneavoastră. Pagina de contact vă oferă adresa noastră de email și adresa sediului nostru pe care, de asemenea, le veți putea utiliza în acest scop.

În cadrul secțiunii Oportunități de carieră – “aplică acum / apply now” veți putea identifica o serie de poziții disponibile în cadrul organizațiilor clienților noștri, dumneavoastră având posibilitatea de a alege poziția pentru care doriți să aplicați și de a ne trimite CV-ul dumneavoastră.

În cadrul secțiunii „Aplicație spontană / Spontaneous application” veți avea posibilitatea de a ne transmite CV-ul dumneavoastră pentru a vă avea în baza noastră de date în situația apariției unei poziții care ar putea fi potrivită pentru profilul dumneavoastră.

Înainte de a ne transmite orice date despre dumneavoastră, fie utilizând secțiunile web-site-ului nostru, fie adresa noastră de email sau a sediului social, întrucât vom intra în posesia unor date cu caracter personal despre dumneavoastră, vă rugăm să citiți Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Imediat ce CV-ul dumneavoastră va intra în baza noastră de date, acesta va urma cursul firesc al procesului nostru de recrutare.

 

PROCESUL DE RECRUTARE

Dacă ați aplicat pentru o anumită poziție în cadrul secțiunii Oportunități de carieră “aplică acum / apply now”, procesul de recrutare se va derula exclusiv din perspectiva acelei poziții, urmând a va contacta pentru alte poziții de interes pentru dumneavoastră doar dacă vă veți exprimă dorința în acest sens prin bifarea, în cadrul acestei secțiuni, a opțiunii „Doresc să fiu inclus în baza de date a companiei P&P România până la momentul retragerii consimțământului meu, și să fiu contactat de către P&P România pentru viitoare poziții care ar putea fi de interes pentru mine.” În astfel de situații, va vom putea contacta, pe toată perioada în care veți fi în baza noastră de date, în orice situație de apariție a unor poziții care ar putea fi în continuare de interes pentru dumneavoastră.

Dacă ați aplicat prin utilizarea secțiunii „Aplicație spontană / Spontaneous application” sau dacă ne-ați trimis CV-ul utilizând adresa noastră de email sau fizică, atunci CV-dumneavoastră va intra în baza noastră de date automat, urmând a fi avut în vedere la apariția unei poziții care ar putea fi de interes pentru dumneavoastră.

În toate situațiile, procesul de recrutare începe printr-o analiză a informațiilor de natură profesională pe care ni le-ați comunicat, cu ajutorul consultanților noștri, pentru a vedea în ce măsură profilul dumneavoastră profesional se potrivește cerințelor și așteptărilor clientului nostru pentru o anumită poziție disponibilă în structurile organizaționale ale acestuia.

Dacă, în urma acestei analize, identificăm suficiente elemente de compatibilitate între profilul dumneavoastră profesional și așteptările poziției respective, vă vom contacta pentru o întâlnire de cunoaștere, să aflăm mai multe despre experiența și așteptările dumneavoastră cât și cele mai apropiate potriviri nu doar pe cerințele postului, ci și pe cultura și aptitudinile manageriale.

În măsura în care veți ajunge în etapa finală a procesului de recrutare, vom furniza clientului nostru un raport complet al profilului dumneavoastră profesional, în care vom cuprinde informațiile furnizate de către dumneavoastră, despre dumneavoastră și experiența dumneavoastră profesională, urmând a vă transmite, în măsura în care poziția pentru care ați aplicat implică și o astfel de cerință, un link pe care să îl accesați pentru realizarea unui Chestionar psihometric Profiles. Rezultatele testului vor fi încorporate în raportul de prezentare către clientul nostru iar o copie a profilului rezultat vă va fi transmisă și dumneavoastră. P&P România are o dublă responsabilitate atât pentru client cât și pentru candidat,  oferindu-le sprijin până la momentul semnării ofertei.

Sprijinul pe care vi-l oferim în timpul procesului de recrutare nu implică, din partea dumneavoastră, în calitate de candidat sau posibil candidat la o anumită poziție, vreun alt cost decât acela pe care îl angajați dumneavoastră pentru a ne trimite CV-ul (ex: taxe curier, dacă ni-l veți trimite în această modalitate).

 

CONFIDENȚIALITATE

Având o experiență de peste 20 de ani în acest domeniu, P&P România înțelege foarte bine că succesul unui proces de recrutare este asigurat, printre altele, și de discreție, și de aceea păstrarea confidențialității informațiilor pe care le primim de la dumneavoastră și cu precădere, a faptului că ne-ați solicitat sprijinul pentru noul pas în cariera dumneavoastră, este o obligație pe care ne-o asumăm. De aceea, nu vom dezvălui niciunei persoane în afara procesului de recrutare în care sunteți implicat aceste informații, ci doar acelor clienți ai noștri pentru pozițiile cărora v-ați arătat interesat.

În asigurarea confidențialității demersurilor dumneavoastră, va rugăm să ne sprijiniți și să ne furnizați doar date de contact personale, nu cele pe care le aveți de la actualul sau de la un fost angajator. În astfel de situații, în cazul identificării oricărei corespondențe dintre noi și dumneavoastră de către persoane care nu ar trebui să cunoască aceste informații, nu vom purta niciun fel de răspundere.

În măsura în care vom folosi, pentru a vă contacta, datele dumneavoastră de contact publice, afișate pe rețelele de socializare, niciodată nu vă vom transmite mesaje publice, ci doar mesaje private, utilizând mesageria privată pusă la dispoziție de către platformele respective.

Nu vom putea respecta obligația de confidențialitate în măsura în care o dispoziție legală ne va impune dezvăluirea de informații despre dumneavoastră, dacă vom avea un control din partea autorităților publice iar acestea vor solicita acces la bazele noastre de date unde se regăsesc și date despre dumneavoastră, însă, de regulă, și autoritățile publice sunt ținute de obligații statutare de confidențialitate.

Nu vom fi răspunzători pentru dezvăluirile făcute chiar de către dumneavoastră în ceea ce privește demersurile pe care le faceți alături de noi.

 

ACURATEȚE

Pentru a vă putea sprijini în cariera dumneavoastră, vă rugăm să ne transmiteți doar informații actuale și corecte, atât cu privire la situația dumneavoastră personală, cât și cu privire la experiența și pregătirea profesională. De asemenea, vă rugăm să ne contactați imediat ce datele pe care ni le-ați trimis s-au modificat pentru a ne permite să facem actualizările necesare și pentru avea în vedere și utiliza în mod corect profilul dumneavoastră profesional.

Vă rugăm să nu ne transmiteți niciun fel de mesaje sau comentarii de natură discriminatorie, politică, religioasă, xenofobe, care sunt de natură a instiga la ură, care au un conținut ilegal sau imoral sau care nu prezintă niciun interes, din punct de vedere profesional, pentru funcția pentru care ați aplicat, întrucât astfel de mesaje vor fi ignorate.

 

RĂSPUNDERE

P&P România vă promite că va face toate demersurile necesare identificării celei mai potrivite poziții pentru dumneavoastră, însă nu vă putem promite reușita unor astfel de demersuri.

Vom încerca să ținem seama de profilul dumneavoastră profesional ori de câte ori vor apărea poziții noi în cadrul organizațiilor clienților noștri, însă nu vă putem promite că acestea vor apărea sau că vor fi potrivite pentru dumneavoastră sau că profilul dumneavoastră va fi potrivit acestora.

 

DURATA

După consimțământul dumneavoastră, vă putem păstra în baza de date pentru o perioadă de 3 ani de zile. După perioada de 3 ani de zile suntem obligați prin lege să vă cerem din nou acordul dumneavoastră, în caz contrar va fi necesar să vă ștergem din baza noastră de date.

Dumneavoastră veți avea oricând dreptul de a ne solicita să ștergem profilul dumneavoastră din baza noastră de date, iar noi vom răspunde acestei solicitări în cel mai scurt timp, informându-vă cu privire la acest aspect.

 

PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Configurația web-site-ului nostru, informațiile pe care le-am inclus în cuprinsul acestuia, pictogramele, conceptul utilizat, sunt proprietatea noastră intelectuală și de aceea utilizarea lor, fără consimțământul nostru scris, va fi considerată o încălcare a drepturilor noastre de proprietate intelectuală care poate atrage răspunderea dumneavoastră civilă, contravențională sau penală, după caz.

 

LINK-URI ȘI UTILIZAREA LINK-URILOR

Pe Website pot fi indicate link-uri către alte website-uri operate de terți care nu sunt afiliate la Website-ul nostru. Includerea oricărui link către aceste site-uri terțe nu implică aprobarea de către noi a acestor site-uri și nu acceptăm nicio responsabilitate pentru niciun site terț la care sau de la care există link-uri pe acest Website.

Nu revizuim toate site-urile la care apar link-uri pe Website și nu suntem responsabili pentru conținutul sau exactitatea oricăror pagini din afara site-ului sau a oricăror alte site-uri la care există link-uri pe Website. Urmărirea oricărui link către orice altă pagină din afara site-ului sau către orice site terț este pe propriul dvs. risc.

 

MODIFICĂRI

Prezentele Condiții de Utilizare pot varia periodic, iar utilizarea de către dvs. a Website-ului se supune condițiilor actuale la data la care accesați Website-ul și Conținutul acestuia. Vă rugăm să verificați aceste Condiții de Utilizare în mod regulat pentru a vă asigura familiarizarea cu acestea.

 

SECURITATE

Ne dorim ca informațiile pe care dumneavoastră ni le oferiți despre dumneavoastră și experiența profesională să rămână la noi. De aceea, vom implementa toate măsurile tehnice și organizatorice necesare pentru asigurarea securității acestora împotriva distrugerii accidentale, pierderii, divulgării neautorizate. Personalul nostru este instruit în ceea ce privește modul în care trebuie să gestioneze informațiile primite de la dumneavoastră, clienții și furnizorii noștri își asumă, la rândul lor, obligații de confidențialitate, iar sistemele noastre informatice sunt astfel protejate încât să prevină, pe cât permite tehnologia de la acest moment, incidentele de securitate.

 

PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Pentru detalii privind prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal vă rugăm să consultați Politica noastră de Confidențialitate.

 

CONTACT

Pentru orice întrebări, exercitarea oricăror drepturi, transmiterea de comunicări, vă rugăm să utilizați datele noastre de contact disponibile la secțiunea Contact.