Curriculum Vitae

Ioana s-a alăturat echipei P&P în 2020 după ce a acumulat experiență în industria FMCG și a serviciilor profesionale. Rolul ei, ca Analist de Cercetare, este de a sprijini consultanții seniori în proiectele de executive search, urmărește știri și probleme actuale din business și dezvoltă o perspectivă asupra mediului concurențial, înțelege influențele pieței și explică tendințele relevante care influențează un proces de executive search.

Ea este devotată excelenței și învățării continue, aplicând aceste principii în activitățile sale zilnice. Făcând parte din generația Millenials, ea este tech-friendly, aduce echipei idei noi și creative, fiind implicată activ și în strategia de comunicare de marketing.

Ioana a absolvit Academia de Studii Economice din București cu specializarea în Relații Economice Internaționale și Master în Excelență în Business și Turism cu predare în limba engleză, a studiat la Institutul Pușkin din Moscova și deține certificare ca agent de turism de la J’info Tours. Fiind pasionată de limbi străine, culturi și relații economice internaționale, Ioana vorbește fluent limba engleză și intermediar japoneză, rusă și spaniolă.