Membru echipă Pendl and Piswanger România - Ana BER

Ana BER

Managing Partner Romania

Curriculum Vitae

Ana are peste 15 ani de experiență în executive search și consultanță în afaceri. Ana s-a născut în România, a studiat în Israel și SUA și a locuit în Israel, SUA și în mai multe țări africane unde a lucrat pentru ONU și OMS, construind și operând tabere de refugiați în Etiopia, Somalia și Sudan.

După întoarcerea în România, a preluat biroul local al P & P InterSearch și a poziționat compania în top 5 furnizori locali de executive search, concentrându-se pe recrutare de top și middle management, recrutare de nișă și consultanță.

Ea este responsabilă de construirea și conducerea unei echipe multiculturale de consultanți și colaboratori de cercetare de înaltă performanță, și deservește o varietate de clienți din regiunea CEE.

Personal, Ana se concentrează pe executarea proiectelor de executive search în sectoarele Industrial, inclusiv Automotive, energie, FMCG și Life Sciences. În prezent este liderul grupului InterSearch Worldwide CEE pentru sectoarele energie și diversitate și Incluziune.

Ana este licențiată a Universității din Tel Aviv cu specializare în Sănătate Publică, și dețiune un MPH (MBA) de la Universitatea Massachusetts din Boston, SUA.